Warme woorden

Het was een zeer aangename kennismaking met Assia. Wij staan zelf niet graag voor de lens maar wouden toch een mooie blijvende herinnering aan de zwangerschap van ons eerste kindje. Assia is er in geslaagd om ons op ons gemak te stellen en haalt ook haar camera boven wanneer je het niet verwacht met als resultaat prachtige spontane foto's. We zijn zeer tevreden en boeken haar graag ook voor een volgende grote mijlpaal in ons leven.

︎ Stefie en Lorens

We deden een zwangerschapsshoot bij Assia en hebben daar nog seconde spijt van gehad. Ze nam uitgebreid de tijd om ons te fotograferen en liet heel veel ruimte voor onze input. Toen we de foto's (heel snel al!) te zien kregen waren we echt ontroerd. Assia slaagde er in om onze liefde voor elkaar en ons ongeboren kleintje vast te leggen op een heel bijzondere manier, echt zoals we het gehoopt hadden. De beelden krijgen nu ingekaderd een mooi plekje in ons huis en dragen we voor altijd met ons mee. Wij zijn superfan! Mega aanrader dus!

︎ Astrid en Timme

Assia legde onze zwangerschap prachtig vast. Haar focus ligt op het verhaal dat verteld wordt, de relatie tussen de mensen en het moment dat gekoesterd wordt. Hierdoor voelden we ons steeds op ons gemak en is het resultaat authentiek, herkenbaar en eerlijk. We zijn haar heel dankbaar! Ze leverde ons een mooi digitaal album af. We hopen in de toekomst nog meer momenten dankzij haar vast te leggen.

︎ Charlotte en Mathias
© Assia Bert 2022