TROUWEN

Eén van de mooiste dingen aan een bruiloft fotograferen is de nabijheid. Als fotograaf zal ik er een hele dag bij zijn, maak ik de beelden die later de verhalen en emoties weer oproepen. Laat ons tijd maken om elkaar te leren kennen.

Ik nodig jullie graag uit om alvast eens door mijn portfolio te gaan. Zo ontdekken jullie mijn kijk op de wereld, zien jullie wat mijn blik vangt, waarop ik scherpstel. 

Wanneer je naar mijn trouwreportages kijkt, merk je een ongedwongen aanpak. Ik meng me onder de genodigden om het verhaal van jullie dag in beeld te brengen. Naast de grote momenten heb ik aandacht voor de kleine, onbewaakte momenten. Intiem. Uitbundig. Grappig. Emotioneel. Momenten die jullie als bruidspaar misschien zelf gemist hebben - je kan niet overal zijn op je trouwfeest.
Tijdens de eventuele koppelshoot en groepsfoto’s ga ik graag samen met jullie op zoek naar de beste manier om herinneringen aan deze dag vast te leggen. Dat wil zeggen, een manier waarbij jullie je op je gemak voelen. Jullie eigenheid vormt steeds het vertrekpunt. 


Bedankt om tijd te nemen om door mijn portfolio te struinen. Spreekt mijn documentaire aanpak jullie aan? Contacteer me dan vrijblijvend om mijn beschikbaarheid op jullie trouwdatum na te gaan en een volledige prijslijst te ontvangen. Wees vrij om zo veel of zo weinig over jullie dag te vertellen als jullie willen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar romantische verhalen, betekenisvolle details en wilde plannen.

Trouwen jullie in het buitenland? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Ik wil graag jullie verhaal vastleggen.© Assia Bert 2022